RandstadhousingTel: 06-81917374
Mail: info@randstadhousing.nl

Bel ons nu op: 06-81917374

Meer informatie?
Bel: 06-81917374

Nieuw

schiedamseweg
Rotterdam

2 slaapkamers • 75 m²

€ 850,- (excl.)

Nieuw

Goed onderhouden 3 kamer appartement aan de schiedamseweg te Rotterdam.

Zeer Licht, modern en ruim 3 kamer appartement te huur in Rotterdam West. De woning is voorzien van twee balkons, waaronder een balkon in de masterbedroom en een ruime berging. Ook is de woning voorzien van een laminaatvloer. Openbaar vervoer is gelegen op loopaftstand, zoals de metrohalte Marconiplein. Er is een wekelijkse markt en er zijn vele winkels in de omgeving. Ook uitermate geschikt gelegen ten opzichte van uitvalswegen en horecagelegenheden. Verwarming via een kachel in de woonkamer. Warmwater geschiedt middels een geiser geplaatst in de keuken. Tevens is er een ruime kelderbox ( 12m2 ) aanwezig, ideaal als hobbyruimte!

Indeling
Bij entree van het appartementen complex bevinden zich de brievenbussen en toegang tot de berging. Trap naar de 2de etage waar de woning zich bevind.
Hal met toegang tot alle kamers van het appartement. Dit appartement heeft een ruime woonkamer met een gaskachel. De keuken geeft toegang tot het balkon aan de noord zijde. De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterkant van het appartement. 1 van de slaapkamer biedt toegang tot nog een balkon middels dubbele deuren die ook als raam geopend kunnen worden. Het toilet is goed gelegen ten opzichte van iedere slaapkamer aangezien deze zich ook aan de achterzijde van het huis bevindt. Verder vind u daar ook de badkamer. Ook deze is in goede staat, er is een ligbad maar er kan ook gedoucht worden. Verder is de woning goed onderhouden en een Leuk appartement voor starters. Bezichtiging is zeker de moeite waard!

Dit appartement is geschikt voor 2 nette studenten of een werkend stel

De borg staat gelijk aan een maand huur inclusief servicekosten.
Prijs inclusief servicekosten en exclusief gas, water, licht, tv, internet en gemeentelijke lasten is 850 euro


Voor deze woning is een woonvergunning nodig van de gemeente.